SASTAVI ZA MEČ: Partizan sa OVIM timom IGRA prvi „derbi“ ove sezone!

Meč se igra na stadionu “Karađorđe“.
Fudbaleri Vojvodine dočekaće danas od 18.45 na stadionu “Karađorđe“ Partizan u derbiju šestog kola Superlige Srbije, a ta utakmica biće repriza prošlosezonskog finala Kupa Srbije u kojem su Lale stigle do trofeja posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije imao kadrovskih problema pred ovaj meč i očekuje se da Novosađani na teren izađu u najjačem sastavu. Vojvodina nije imala protekle nedelje evropsku utakmicu tako da su Lale potpuno odmorne i sprene za meč. Lalatović je na teren poslao tim u sastavu Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak, Topić, Drinčić, Bojić, Čović, Vukadinović i Gemović.

Sa druge strane, Savo Milošević ima određene probleme kada je u pitanju sastav Partizana pošto zbog povrede još uvek neće biti u timu Lazar Marković, dok je zbog broja stranaca prekobrojan Bibras Natho koji je otputovao na pripreme reprezentacije Izraela pred izazove u Ligi nacija. Milošević se odlučio za sledeći sastav Popović, Miletić, Vitas, Banjak, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Asano, Suma, Stevanović i Sadik.

Na meču u Novom Sadu pravdu će deliti Srđan Jovanović, a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović.