SINOĆ HEROJ: Danas bi VEĆ da ide iz Zvezde!

Neočekivano.

Od očaja do sjaja. Takav put prešao je Tomane od dolaska na Marakanu, u prehotnih godinu dana. Junak Zvezdine pobede u Tirani (uz kapitena Borjana), prilikom proslave odlučujućeg gola u albanskoj prestonici nije pokazao radost prilikom njegovog proslavljanja. Jasno je svima bilo da želi da ode, pošto se u crveno-belom timu, jednostavno, nije uklopio.

Ako je za utehu, Tomane se iskupio za promašeni penal u Atini protiv Olimpijakosa, što mu je bio ogroman teret na leđima. U međuvremenu, kako prenosi „Maxbetsport“, Portugalac je odlučan da napusti Zvezdu. Napadač hoće da pređe u klub, koji će imati više poverenja i strpljenja u njegove kvalitete.

Osim gola, Tomane je na stadionu „Er Albanija“ ostavio kompletan učinak, nad njim su napravljena tri prekršaja koja su sankcionisana žutim kartonima, daleko više je pretrčao od ostalih u ofanzivi… Igrom sudbine, najbolji igrač Zvezde El Fardu Ben nije mogao da pomogne saigračima, pa je „napadač iz senke“ izrastao u čoveka odluke.

I pored toga, istrajan je da ode iz Zvezde, a odavno za njegove usluge postoji interesovanje nekoliko ekipa za pozajmicu sa pravom otkupa. Šampion Srbije u nedelju dočekuje TSC iz Bačke Topole, a možda meč protiv najprijatnijeg iznenađenja prošlog prvenstva bude oproštajni za Tomanea u Ljutice Bogdana.