STIGLE INFORMACIJE: Noletu OLAKŠAN put do TITULA?!

Nadala i Federera nema, a Đoković?

Mnogo se pričalo ovih dana o učešću Novaka Đokovića na US openu, pošto se nalazi na spisku igrača, na kom već nema Rafaela Nadala, Rodžera Federera i još jednog tenisera iz top 10 – Gaela Monfisa.

Nama je upravo iz krugova bliskih Noletu stigla informacija da njegovo učešće na njujorškom gren slemu još uvek nije potvrđeno, te da pojavljivanje njegovog imena na listi znači da samo još uvek nije otkazano, ali ne i da je potvrđeno.

To što je Srbin na listi nije iznenađenje s obzirom da je već odranije prijavljen i za Masters u Sinsinatiju koji će se ove godine zbog pandemije koronavirusa igrati takođe u Njujorku i to nedelju dana pre početka Otvorenog prvenstva Amerike.

Novaku je put do titule svakako olakšan, jer neće biti Nadala i Federera, kao ni Conge, a od igrača iz prvih 10 na svetu su prijavljeni Tim, Zverev, Cicipas, Medvedev…

Ipak, ovo ne znači da će svi oni, pa i Đoković, učestvovati, jer i dalje mogu da otkažu svoje učešće, kao što se recimo Zverev još premišlja da li da putuje, o čemu smo vam već i pisali.