TRENER JE TU: Barselona sa OVIH startnih 11 kreće NAREDNE sezone!

Ako sprovede ovu zamisao u delo, zaista se može govoriti o revoluciji.

Ronald Kuman će započeti svoju revoluciju već u narednim danima, navijače Barselone je šokirala vest da bi mogli da dovedu Majkla Kina iz Evertona koga je Holanđanin trenirao, kao zamenu za Pikea.

Ipak, prva meta za štopera ostaje Malang Sar koji je besplatan, sa kojim je Abidal pregovarao, videćemo hoće li posle njegovog odlaska Barsa završiti posao.

Ovo bi sačuvalo finansije kluba. Već se zna da Kuman želi Donija van de Beka koga bi upario sa De Jongom i Pjanićem koji je doveden iz Juventusa, a mesto u timu je sigurno za Lenglea i Mesija.

Alba bi trebalo da prepusti ulogu startera Žunioru Firpu, za koga Kuman smatra da je potcenjen i da će eksplodirati ove sezone, a univerzalac Serhi Roberto bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Semeda, koga je Bertomeu označio kao igrača koji nije za prodaju.

Napad?

Klub traži da trener forsira Ansu Fatija, on je nova zvezda, Bertomeu je označio dolazak Nejmara kao nemoguć. Grizman ostaje, kao i Dembele, veliko je pitanje ima li Barselona novca za Lautara Martineza, pre toga bi trebalo da se oslobodi Suareza na šta Mesi ne gleda sa odobravanjem.

Španski mediji već vide tim za novu sezonu, neće biti trošen novac, na golu Ter Štegen, mada će ga menjati Neto do novembra, desno Serhi Roberto, levo Firpo, Lengle i Sar kao štoperi.

U veznom redu Pjanić uz Holanđane De Jonga Van de Beka, u napadu, Fati i Grizman, uz Mesija.

Teško je verovati da bi Pike, Buskets i Alba mogli da napuste klub, ali neće imati veliku ulogu, tu su još Puig, Trinkao, Pedri, Semedo, Dembele i moguće je Kutinjo, ako Kuman tako odluči.

Klub bi trebalo da se oslobodi Umtitija, Vidala, Rakitića, Artur je već otišao, na prodaju su Rafinja, Todibo, Alenja, Musa Vag, Miranda koji su na pozajmicama…

Dakle dvadesetak igrača, podmlađivanje tima, smanjenje budžeta za plate, rezovi na sve strane i forsiranje igrača iz škole, kao i novih lica koji stižu u klub.

Kako će sve izgledati ostaje da vidimo…