UPRAVA UPORNA: Njega NE MOŽETE dobiti ISPOD ove cene!

U Ljutice Bogdana su besni na Grke.

Crveno-beli su ostali bez planiranog novca, koji bi pokrili sredstva utrošena za angažovanje Matea Garsije, nekadašnjeg člana Las Palmasa i Arisa. Argentinac je trenutno van takmičarskog tima, i sigurno neće konkurisati sa tim do daljeg. Njegov već viđen transfer pretvorio se u istinsku sagu, kojoj se ne nazire kraj.

Tačno je da je Mateo Garsija preko posrednika dobio još neke vrlo zanimljive ponude. Aris je najuporniji, pošto je ponudio Crvenoj zvezdi oko milion i po evra i procente o dalje prodaje. Problem je što solunski klub ima velike finansijske probleme, neredovno plaća igrače, i što jednostavno nema novca za angažovanje Matea Garsije. Jasno je da se iza ponude iz Soluna krije Olimpijakos, to je između redova nedavno potvrdio i prvi čovek Arisa, rekavši da nema problem da se udruži sa klubovima iz Atine.

Kako piše MozzartSport, upravo zbog toga na Marakani nisu raspoloženi za pregovore oko prodaje Matea Garsija u Grčku, pod povoljnijim uslovima. Neće to javno reći, ali ljudi iz Crvene zvezde su blago rečeno ogorčeni na Olimpijakos, jer su i pre zvanične ponude održavali kontakt sa Argentincem i savetovali ga da ne ide u Argentinu.

To su u Zvezdi shvatili kao zaobilaženje fer-pleja, pa su zasad čvrsti u stavu da Garsiju prodaju u Grčku samo pod jednim uslovom – da zainteresovani klub ponudi 2.200.000 evra. Ni cent manje. Sa ostalima su raspoloženi da pregovaraju.

Čak su na Marakani išli toliko daleko da su nameravali u jednom trenutku da saopšte Garsiji kako može da pređe u svaki klub u Evropi, osim u Olimpijakos.