ZVANIČNO: Veliki POVRATAK u Aba ligu!

Nekadašnji košarkaš Partizana ponovo se vratio na domaće terene.

Kako je i najavljivano prethodnih dana, Milenko Tepić je postigao dogovor sa Mega Bemaksom, a danas je to i ozvaničeno.

“Jako mi je drago što sam ponovo u Beogradu i što sam postao član Mege. Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronađem svoje igračko mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska.

Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni“, izjavio je Tepić.

Tridesettrogodišnji bek je tokom karijere nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze, a prošlu godinu završio je u Iraklisu.

Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća. Ima osvojena i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim reprezentativnim kategorijama, a sa “A“ selekcijom je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj..