ZVEZDA POSLALA ZAHTEV TIRANI: Hoće li ONI prihvatiti?!

Pored toga što će naša policija pratiti crveno-bele, jako je važno da bude povedena i jedna osoba od poverenja, a to iz Tirane mogu da odbiju. Svi se, doduše, nadaju, da se to neće dogoditi

Crvena zvezda u utorak igra u Tirani sa istoimenim timom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tamo će, sudeći prema pisanju srpskih medija, šampion Srbije voditi svog kuvara.

Ta osoba bi iz predostrožnosti u hotelu bila zadužena za nadgledanje pripremanja svih obroka pred utakmicu 25. avgusta. Gostovanje Crvene zvezde u Tirani, 25. avgusta, prati niz dodatnih protokola. S obzirom na to da je fudbalski sudar srpskog i albanskog prvaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona okarakterisan kao meč visokog rizika, srpskog predstavnika će u Albaniji pratiti naša policija.

Ovo je, inače, praksa najvećih evropskih klubova koju je prilikom boravka u Beogradu poslednji iskoristio Bajern. Istina, Zvezda ovu mogućnost gotovo nikad ranije nije koristila, ali iz bezbednosnih i psiholoških razloga sad ozbiljno razmatra i tu opciju. Na domaćinu je, ipak, da prihvati ili odbije ovakav predlog.

Uloga šefa Zvezdine kuhinje ne bi bila da priprema hranu igračima, za tako nešto nema tehničkih uslova, njegov zadatak bi bio isključivo da nadgleda pripremanje doručka, ručka i večere.

Iako u Zvezdi kažu da u startu imaju odličnu komunikaciju s klubom iz Tirane, u fudbalskom svetu nisu nepoznate diverzije u kojima su gostujućim ekipama servirani obroci sumnjivog kvaliteta nakon čega bi rivali bili otrovani i onemogućeni da na terenu pokažu sve što znaju.