EVROLIGAŠKA ZVEZDA: +29 na Glorija kupu i NEVEROVATNA igra!

Crvena zvezda u petoj brzini!

Košarkaši Crvene zvezde razbili su Turk Telekom ubedljivim rezultatom 83:54
(19:14, 28:17, 16:11, 20:12) na startu Glorija kupa.

Izabranici Saše Obradovića su odigrali odličan meč, kako je vreme odmicalo, samo su povećavali prednost i zatrpavali koš rivala.

Crveno-beli su bili bolji u svakoj četvrtini, a sve je bilo gotovo kada su na pauzu u poluvremenu otišli sa +16 (47:31).

U drugom poluvremenu, Saša Obradović je mogao da pruži šansu i igračima koji će u najavi imati manju minutažu, ali su i oni nastavili da melju rivala.

Crveno-beli su u trećoj deonici bili najmanje šuterski raspoloženi, ubacili su 16 poena, da bi u četvrtoj deonici Saša Obradović pružio šansu igračima koji su prošle sezone uglavnom nosili dres FMP-a.

Najefikasniji u timu crveno-belih bili su Lojd i Davidovac sa po 17 poena. Diop Rit je dodao 13 poena i 10 skokova, Lengston Hol 9 i Ognjen Dobrić po 9, Aleksa Radanov 6, Ognjen Kuzmić i Boriša Simanić po 4, a Marko Simonović i Marko Jagodić-Kuridža po 2, a koliko su danas svi bili raspoloženi za igru potvrđuje i podatak da se u strelce nisu upisali samo Aleksa Uskoković i Branko Lazić.

Zvezda će naredni meč igrati u petak od 19.30 protiv Karšijake, koja je prethodno savladala Fenerbahče, Igora Kokoškova.