GOTOV PRVI DERBI OVE SEZONE: Rezultat se na KRAJU skroz PROMENIO!

Sjajna utakmica.

Dok na travnatom terenu očekujemo derbi seniorskih ekipa Crvene zvezde i Partizana snage su u večitom derbiju odmerili kadeti. Naime, u osmom kolu Kadetske lige Srbije viđeno je sjajno prvo poluvreme tokom kog su viđena tri pogotka, dva u mreži Partizana.

Prednost crveno-belima doneo je Davor Rakić već u šestom minutu, duplirao je vođstvo Nemanja Vidojević u 21, ali nakon što Zvezda nije iskoristila dominaciju na terenu – Partizan je smogao snage da ih kazni.

Iz jedanaesterca je smanjio Jevremović u 40. minutu, da bi Stefan Nikolić u 87, nakon prvog kornera za Partizan, postavio konačan rezultat: Crvena zvezda – Partizan 2:2 (2:1).

Interesantno je da je Partizan mogao i do pobede u finišu meča kada je supertalentovani Samed Baždar imao situaciju „jedan na jedan“, ali mu je mladi golman Zvezde ušao na vreme u šut i sprečio da njegova ekipa zabeleži poraz.

Već od 19 časova gledaćemo još jedan „večiti“ derbi pošto se sastaju omladinci Zvezde i Partizana.

Crvena zvezda: Marinković, Savić (od 79. Svetozarević), Vukičević, Leković, Mitić, Vidojević, Šljivić (od 77. Lolić), Radonjić (od 63. Ergarac), Mijatović, Nikolašević (od 48. Miladinović), Rakić (od 83. Bubanj).

Partizan: Mihajlović, Stašević, Mirosavić (od 46. Trkulja), Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Lazarević (od 67. Cvetković), Baždar, Isailović (od 67. Milosavić, od 84. Serdar), Trifunović (od 59. Stojanović).