IGRAČ POTVRDIO: Ne mogu da PRIHVATIM transfer u Partizan!

Izgledalo je da bar sada nema prepreka da se transfer realizuje, ali odgovor je opet – negativan?!

Maltene iz godine u godinu Partizan pokušava da reši pitanje levog beka povratkom bivšeg reprezentativca Ivana Obradovića.

Nekoliko puta su crno-beli imali tu želju u nekim ranijim prelaznim rokovima, ali je Obradović uvek birao opciju koju je imao u inostranstvu, iako se poslednjih godina nije naigrao.

U protekle dve godine upisao je svega 17 zvaničnih nastupa, razlog su bile i povrede koje su ga pratile, a posle rastanka sa poljskom Legijom, ovog leta je slobodan u izboru nove sredine.

Dolaskom Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana obnovilo se interesovanje za njega, delovalo je da sada već 32-godišnji fudbaler neće imati razloga da odbije klub u kojem se afirmisao, ali “Novosti“ sada prenose da je i ovoga puta to učinio.

Navodno, Obradović je ljudima iz Partizana saopštio “da u ovom trenutku nije spreman za povratak među crno-bele“, da je “svestan da je u poslednje vreme često kuburio sa povredama i da samim tim verovatno ne bi na željeni način mogao da odgovori obavezama“.

Pomenuti list stoga navodi da Obradović definitivno neće pojačati Partizan, pa će Stanojević morati dalje sa Uroševićem i trenutno povređenim Brežančićem na levom beku, uz mogućnost da se u Humsku vrati znatno mlađi Zlatan Šehović.