ISPLIVALO: Milojev USLOV za ostanak je BIO ovo!

Srpski stručnjak je navodno već podneo izveštaj ko mu od pojačanja treba

Veliko iznenađenje predstavljala je nedavna ostavka Vladana Milojevića na mesto trenera Al Ahlija čiji čelnici se nisu mirili sa tom odlukom Srbina, te su uspeli da ga nagovore da se predomisle!

Mediji u Saudijskoj Arabiji su u subotu veče preneli da je nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio da ode zbog toga što mu u klubu nisu izašli u susret što se tiče renoviranja tima, ali se menadžment Al Ahllija predomislio i obećao da će ispuniti sve zahteve.

Nekoliko dana kasnije, ti isti mediji su u javnost pustili određene informacije oko toga šta je Milojević tražio od svoje uprave. Naime, on je navodno podneo izveštaj u kom piše da je prioritet dovođenje tri strana igrača. I to umesto trojice na koje više ne računa – Souze, Đaninija i Al-Bjalija!

Al Ahliju je, ako je verovati tamošnjim medijima, potrebno pojačanje na krilnim pozicijama i Milojević je „podvukao“ dovođenje i desnog i levog krila. Takođe, predstavio je i plan ko bi od domaćih igrača mogao da se priključi timu i prvi pik što se tiče „lokalaca“ je pozicija levog beka.