JUVENTUS DOBIO NAPADAČA: Šta će Barselona SADA da RADI?!

Juventus i Roma će danas dobiti nove napadače, „El Pistolero“ i dalje gleda ka Italiji, ali je promenio izgleda pravac. No, male su šanse da stigne u Seriju A.

Stvari su završene, Edin Džeko će danas potpisati ugovor sa Juventusom, a Pirlo čak planira da Bosanac debituje, makar u drugom poluvremenu već u nedelju protiv Sampdorije.

Milik je pristao da pređe u Romu, mada ga čeka pregled, sećate se da je imao problem sa kolenom, ako prođe testove postaće novi napadač Rome.

Juventus koji je zvanično raskinuo ugovor sa Iguainom i na čitavom poslu izgubio oko 18 miliona evra za četiri godine, će Džeka platiti 15 miliona Romi, Bosanca čeka dvogodišnji ugovor vredan 7.5 miliona.

Mnogi su sumnjičavi, ali Pirlo insistira na „Dijamantu“ smatrajući da će se sjajno uklopiti sa Ronaldom.

Šta je sa Suarezom?

On je položio test u Peruđi juče i odmah se vratio u Barselonu, ali izgleda da je Juve odlučio da ne čeka i da uzme Džeka.

Sada italijanski mediji pominju da bi Inter mogao da uđe u trku za „El Pistolera“, ali to su nagađanja, preskup je, Inter nema novca, a i već su formirali napadački kvartet, mladi Pinamonti se vratio u klub, i biće četvrti u rotaciji iza Lukakua, Lautara i Aleksisa Sančeza.

Juventus želi još mladog Keana koji posle loše sezone u PL hoće da se vrati u klub i time bi završili prelazni rok kada su dolasci u pitanju.