OTKAZANA UTAKMICA: Partizan u PROBLEMU pred Evrokup?!

Cno-beli trebali da igraju protiv Cedevita Olimpije.

Košarkaši Partizana trebalo je u sredu da igraju prijateljski meč protiv Cedevite Olimpije, ali je slovenačka ekipa zbog kadrovskih problema morala da odloži meč. Crno-belima je to trebala da bude jaka provera pred početak takmičenja u Evrokupu, a trener Partizana Vlado Ščepanović prokomentarisao je novonastalu situaciju.

– Ja sam još prvog dana rekao da ćemo morati da se prilagođavamo situaciji i da će odluke morati da se donose na dnevnoj bazi. Trebalo je da u utorak putujemo za Sloveniju i da imamo jaku proveru pred početak Evrokupa, ali desilo se to što se desilo, oni nisu u stanju da igraju utakmicu. Sada smo ponovo u problemu da pronađemo protivnika za tu jednu ili dve utakmice koje su nam veoma bitne do početka Evrokupa – rekao je Šćepanović za klupsku televiziju.

Partizan će na startu takmičenja u Evrokupu igrati protiv ekipe Huventuda, protivnika iz legendarnog istanbulskog finala 1992. Španski tim već je ušao u takmičarski ritam.

– Mi se spremamo, uz sve probleme koje imamo, da budemo na maksimalnom mogućem nivou, a oni će već odigrati dve ili tri utakmice u ACB ligi i sa te strane su u prednosti. Ja nisam čovek koji kuka, kako je svima tako je i nama i zaista ćemo se potruditi da tu veoma tešku utakmicu dočekamo potpuno spremni – istaao je Šćepanović.