PARTIZANU JE ON PRIORITET: Sada se LIČNO obratio po pitanju DOLASKA u Humsku!

Rešio dilemu.

Partizan užurbano traži pojačanja na bekovskim pozicijama. Posle odlaska Nemanje Miletića u Saudijsku Arabiju, defanzivna linija crno-belih pretrpela je udarac, pa u klubu iz Humske žele da upotpune nastalu „rupu“.

Prvi na listi želja bio je desni bek Metalca Jovan Vlalukin, inače, izdanak Partizanove škole, kojeg su se u Humskoj prethodnih godina olako odrekli.

Sada je momak iz „klase 99“, zahvaljujući odličnim partijama i standardnim igranjem podno Rudnika, ponovo u epicentru, ali su u Gornjem Milanovcu „zacepili“ obeštećenje od 200.000 evra. Čim su čuli za to, u Partizanu su „digli ruke“ od ovog posla i okrenuli se novim rešenjima.

Dan kasnije i sam igrač je rešio da progovori na ovu temu i otkrije kakve su šanse oko povratka u matični klub.

– Zvao je visoki zvaničnik Partizana, obavestio me je sportski direktor Bojan Leontijević. I to je sve što mogu da kažem – rekao je Vlalukin za „Žurnal“.

Mladi defanzivac ne krije želju oko povratka u staro jato, ali…

– Pita se Metalac, a što se mene tiče, dobro znam šta je dres Partizana. A to što se pominje da sam interesantan kao bonus igrač, iskreno, motiv bi mi bio da eliminišem taj prefiks i nametnem se kao rešenje bez obzira na godine i konkurenciju. Metalac mi je pružio mnogo, strpljenje i poverenje, a ukoliko se klubovi dogovore, onda je odluka na mojoj malenkosti. Menadžer mi je preneo da postoje interesovanja i klubova iz inostranstva – istakao je Jovan Vlalukin.

Podsetimo, crno-beli su nameravali da angažuju i Nikolu Boranijaševića iz Lozane, ali su Švajcarci za ovaj transfer tražili 400.000 evra. U Gornjem Milanovcu za Vlalukina zahtevaju upola manji iznos.