POBUNA IGRAČA: Smenjuje se naš trener u Engleskoj!?

O „Hornetsima“ dovolljno govori što su promenili četiri trenera za godinu dana. Nove vesti koje stižu, nisu dobre…

Još nije jasno tačno šta se dešava, ali nešto se kuva u Votfordu.

Mediji od jutros pišu o pobuni, nezadovoljstvu većine igrača, ne načinom rada, već odnosom Vlade Ivića prema njima. Srpski trener je navodno, teško je naći pravu reč, odbojan, odnosno veoma hladan i već se sukobio sa većinom igrača.

Zbog toga su oni, kako tvrde mediji nezadovoljni i već spremni da podignu glas pre početka sezone.

Votford je doveo Ivića u avgustu, četvrtog menadžera za godinu dana. Havi Grasija i povratnik Kike Sančez Flores su dobili nogu pre i tokom sezone, onda je stigao Najdžel Pirson koji je senzacionalno smenjen dva kola pre kraja šampionata. „Stršljenovi“ su ispali iz lige, Hajdem Malins je čuvao klupu poslednja dva meča u PL, a onda je stigao Ivić.

Nekadašnji fudbaler Partizana je radio nakon završetka karijere prvo u školi PAOK, pa onda vodio grčki klub, nakon toga je dve sezone radio u Makabi Tel Avivu sa kojim je osvojio dve titule prvaka, 2019. i duplu krunu. I u PAOK se uspeo da uzme grčki kup, četiri trofeja za tri godine na klupi u profesionalnom fudbalu govore za sebe.

Votford ima ambiciju da se odmah vrati u elitu, nisu još prodali rekordno pojačanje Ismailu Sara, većina fudbalera je ostala na okupu, mada će sigurno neko od vodećih igrača, priča se o kapitenu Diniju napustiti klub. Bilo kako bilo, sa sadašnjim timom (doveli su iskusnog napadača Mareja iz Brajtona) imaji odličan tim, ali očigledno da se već pojavljuju problemi. Danas je generalna proba protiv Totenhema, a u Čempionšipu počinju u petak, duelom protiv Boroa.

O sudbini Ivića se spekuliše, ali bilo bi zaista neverovatno da dobije otkaz posle mesec dana u klubu…