POLUVREME U BELGIJI: Navijači IMAJU poruku KOGA zameniti!

Loš početak, posle toga crno-beli nisu uspeli da odgovore, očekivalo se više…

Posle prvih 45 minuta igre u Belgiji, Šarlroa vodi protiv Partizana rezultatom 1:0 i za toliko je domaćin bliže plasmanu u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope i duelu sa poljskim Lehom.

Šarlroa je povela iz prve izglednije situacije pred golom Partizana. Iznudili su domaći korner sa desne strane, usledio je udarac koji je Stojković zaustavio, odbio je loptu, ali samo do Dorijana Desolea, koji je pored Sadika i Asana šalje u donji desni ugao Stojkovićevog gola.

Partizan je u većem delu prvog poluvremena bio ravnopravan rival u polju, ali praktično bezopasan po gol rivala. Verovalo se da će crno-beli uspeti da iskoriste mnogo više slobodnog prostora na protivničkoj polovini u odnosu na “bunkere“ koje su probijali protiv RFS-a i Sfintula, ali to bez Sume na terenu za sada ide vrlo teško.

Tek u finišu prvog poluvremena videli smo nagoveštaj prepoznatljive igre ove ekipe Partizana, kada je Asano poslao loptu za Sadika na ulasku u kazneni prostor, ali golman domaćih je pravovremeno istrčao i otklonio opasnost pre nego što je Sadik došao do lopte.

Naravno, navijači nemaju čime da budu zadovoljni, ima prilično pesimizma.