POSLE PORAZA OR MORNARA: Partizan BLIZU dogovora sa NOVIM pojačanjem!

Očekuje se potpis višegodišnjeg ugovora.

Partizan je na poziciji centra kao pojačanje doveo Eriak Miku koji odmah može da pruži doprinos u igri, ali crno-beli su pred sklapanjem dogovora da još jedan igrač pod košem pristigne u njegove redove. Kako saznaje “Mozzart sport“ Partizan je blizu dogovora sa Davidom Ojonom, 16-godišnjim centrom iz Konga koji bi sledeće nedelje trebalo da definitivno zaduži opremu kluba.

Plan je da Partizan potpiše višegodišnji ugovor sa Ojonom, 208 centimetara visokim centrom od kojeg se ne očekuje da odmah zaigra za prvi tim, ali će trenirati sa ekipom i nema sumnje pokušati da se dokasže pred trenerom Vladom Šćepanovićem. Ipak, realnija je opcija da igra za juniore, a pre prognozama stručnjaka u pitanju je momak koji ima budćnoist na NBA draftu.

Momak iz Konga je do sada igrao za Sanrajz Kristijan Akademiju, a tokom leta bio je na meti nekoliko univerziteta koji su ga želeli u svojim timovima. Reč o TCU, Minesoti i Oklahomi. U Partizanu će imati prtiliku da se bori za mesto sa Vilom Mozlijem, Erikom Mikom i Nikolom Jankovićem.