PROBLEMI U HUMSKOJ: Ništa od POJAČANJA?!

Obradović se zahvalio na ponudi uz obrazloženje da fizički nije dovoljno spreman, Boranijašević iz Lozane koštao je čak 800.000 evra i bio je preskup za ekipu iz Humske, dok je Planić nakon raskida ugovora sa Steauom izabrao Makabi Haifu

Partizan je u prethodnih nekoliko nedelja ostao bez čak petorice fudbalera koji su bili označeni kao pojačanja kluba iz Humske.

Crno-beli nisu uspeli da dovedu levog beka Ivana Obradovića (32), desne bekove Nikolu Boranijaševića (28) i Jovana Vlalukina (20), štopera Bogdana Planića (28) i napadača Nikolu Čumića (21).

Obradović se zahvalio na ponudi uz obrazloženje da fizički nije dovoljno spreman, Boranijašević iz Lozane koštao je čak 800.000 evra i bio je preskup za ekipu iz Humske, dok je Planić nakon raskida ugovora sa Steauom izabrao Makabi Haifu.

S druge strane, Čumićev dolazak stopirali su navijači Olimpijakosa, pa je ovaj momak umesto u crno-belom dresu završio u Sportingu iz Hihona sa Urošem Đurđevićem.

Ipak, crno-beli su i dalje u igri za potpis trojice svojih bivših fudbalera. Najveće pojačanje do kraja prelaznog roka trebalo bi da bude Miloš Jojić (28) iz Bašakšehira. Iskusni vezista nije u planovima u turskom klubu i došao bi na pozajmicu, ali ima mnogo bogatije ponude iz Nemačke i Italije. Kao opcije i dalje se spominju Svetozar Marković (20) iz Olimpijakosa, kao i Zlatan Šehović (20) iz Netanje. Obojica su ponikli u Partizanu i prerano su otišli u inostranstvo.

Stanojević je nedavno rekao da je Jojić najmanje realna opcija od svih.

– Istina je da smo zainteresovani za Svetozara Markovića i Miloša Jojića. Ipak, Jojić ima ozbiljne ponude iz Bundeslige, Serije A. Imamo želju da ih dovedemo – pričao je Stanojević.

Od početka sezone Partizan je doveo štopera Makija Banjaka (25), desnog beka Aleksandra Miljkovića, ofanzivnog vezistu Denisa Stojkovića (17) i štopera Dušana Lalatovića (21), na kojeg se u klubu ne računa ozbiljno. S druge strane, otišli su Nemanja Miletić (29) u Al-Raed za 550.000 evra i Đorđe Ivanović (24) u Olimpiju iz Ljubljane za 300.000 evra.