PROBLEMI ZA STANOJA: Uprava KRIVA za SVE?!

Još ranije otkazao je Ivan Obradović.

Posle otkazivanja bivšeg reprezentativca Ivana Obradovića, koji je odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu, Partizan će po svemu sudeći ostati bez pojačanja na bekovskoj poziciji.

Kao alternativa za popunu bekovske pozicije označen je Partizanov đak Jovan Vlalukin, koji sa uspehom igra za superligaša iz Gornjeg Milanovca.

Trener Aleksandar Stanojević želeo je ovog momka u svojim redovima, međutim, od toga izgleda neće biti ništa. Naime, čelnici Metalca odredili su obeštećenje od 200.000 evra za Vlalukina, što je u Humskoj procenjeno kao – previše!

Primera radi, zimus su za 120.000 evra angažovali napadača Bojana Matića iz Vojvodine, nedavno su odustali od kupovine još jednog desnog beka Nikole Boranijaševića iz švajcarske Lozane za 400.000 evra, pa nisu spremni ni upola manje da plate za svoje dete koga su se leta 2019. odrekli i prosledili u Gornji Milanovac kao slobodnog igrača.

Sad bi da ga vrate iz dva razloga. Prvi je što bi posle odlaska Nemanje Miletića u Saudijsku Arabiju ravnopravno konkurisao za mesto uz aut-liniju sa još jednim povratnikom, Aleksandrom Miljkovićem. Drugi je sadržan u saznanju da nekadašnji član Teleoptika ispunjava uslov bonus igrača (rođen 21. maja 1999) i imao bi prednost na superligaškim mečevima, što bi stručnom štabu dalo šansu da među stative vrati Vladimira Stojkovićaumesto Aleksandra Popovića.

Sličan kiks u Humskoj napravljen je zimus kada su se olako odrekli Zlatana Šehovića, koga žele da vrate iz Makabija (Netanja), ali i to ima svoju cenu.