PROJEKTOVAN ZA ODLAZAK: Meč sa Omonijom poslednji u dresu Zvezde?!

Novi rastanak…

Nastupom protiv TSC-a i solidne role Ričmond Boaći je pokazao da je spreman da više vremena provede na terenu posle pauze.

Fudbaler iz Gane je fizički nadoknadio propušteno tokom priprema kroz individualne treninge, a zaintresovani klubovi se javljaju i raspituju za cenu tokom septembarske pauze.

Crvena zvezda je zauzela stav da prodajom do kraja prelaznog roka za napadača zaradi oko 700.000 evra i razlog „smanjenja“ obeštećenja je istek ugovora 31. decembra. U prvi mah tražili su na Marakani oko milion, ali je nekoliko ekipa odustalo. Pojavio se Samsun, koji posle odustajanja Tomanea želi momka iz Akre. Ipak, kako piše „MaxBet sport“, za sada trku vodi Antalija, koja je spremna da ispuni sve uslove koje traži golgeter.

Španska agencija koja od pre dva meseca zastupa Boaćija vodi pregovore i sa ekipom iz Dubaija, a spominje se da bi posle meča sa Omonijom mogao da usledi konačan dogovor i da napadač napusti Marakanu.

Napadač drži rekord kluba po visini plaćenog obeštećenja, a pre više od dve godine šampion Srbije je dao Đangsuu 2,5 miliona evra, dok su Kinezi „iskeširali“ tri miliona više kada su ga dovodili iz Beograda.