RAMPA NA MARAKANI: Zvezda STOPIRA izlazni transfer, PROBLEM je NOVAC!

Dani raspleta su pred nama, o čemu se radi?

Preneli smo informaciju da je El Fardu Ben blizu odlaska iz Crvene zvezde, reprezentativac Komora je velika želja bivšeg trenera „crveno-belih“ Vladana Milojevića koji vodi Al Ahli.

Navodno, čitav posao bi trebalo da bude završen po završetku kvalifikacija za Ligu Evrope, ali postoje još neki problemi koji koče čitavu stvar.

Sportski žurnal piše da je Ben zadovoljan ličnim uslovima i voljan je da se preseli u Saudijsku Arabiju, međutim na Marakani nisu rešili da li žele da se odreknu jednog od najboljih igrača iz dva razloga. Prvi je značaj za tim, drugi što Saudijci ne žele da isplate obeštećenje odmah.

Isti izvor prenosi da postoje neraščišćeni računi oko transfera Marka Marina, a za Bena bi se novac tek sačekao.

Zvezda bi pristala na obeštećenje od dva miliona evra, pod uslovom da novac bude isplaćen odmah prilikom transfera.

Sasvim je sigurno da su prodaje neminovne nakon neuspelog pohoda na Ligu šampiona, plasman u Ligu Evrope takođe donosi ozbiljan novac, ali Crvena zvezda mora da se izbori ne samo sa tekućim troškovima, već i sa zaostalim dugovanjima.

Vladan Milojević je poželeo i Ljubomira Fejsu koji je, prenosi Žurnal, pristao na dvogodišnji ugovor koji mu je ponudio Al Ahli gde će reprezentativac Srbije stići kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Benfikom.