TRANSFER LISTA U ZVEZDI: Navijačima se OVO neće SVIDETI!

Definitivno.

Posle odluke čelnika Crvene zvezde da sami sebi smanje plate za 50 odsto, u Ljutice Bogdana su odlučili način na koji će u narednom periodu popuniti kasu, posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, napravljen je spisak igrača koji su se našli na transfer listi i u slučaju dobre ponude mogu da napuste Crvenu zvezdu.

Prema pisanju „Žurnala“, na toj listi nalaze se: Ričmond Boaći, El Fardu Ben, Milan Pavkov i Mateo Garsija. Argenitnac je, podsetimo, već završio transfer u Aris iz Soluna, pošto su u Ljutice Bogdana prihvatili predlog Grka, dok je preostalo da se klub i igrač dogovore oko primanja.

Prvi sledeći u redu za odlazak je El Fardu Ben. Reprezentativac Komora je na pragu Al Ahlija, kluba koji sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Vladan Milojević. Šeici su poslali ponudu na Marakanu, što su čelnici crveno-belih i potvrdili, ali se pregovori i dalje vode, što znači da posao nije završen. U taboru prvaka Superlige bili bi zadovoljni u slučaju da Šeici „pojačaju“ trenutnu ponudu, obzirom da napadač ima jednu od najjačih plata u srpskom šampionu.

Kada je reč o Boaćiju i Pavkovu, za njih i dalje nema adekvatne ponudu, jer su obojica odavno na listi za odlazak iz Zvezde. Napadač iz Gane muku muči sa povredama u prethodnom periodu, a junak trijumfa nad Liverpulom je daleko od forme koja ga je svojevremeno krasila. To su glavni razlozi, što ih na Marakani nisu odavno prodali.

Veliko interesovanje prethodnih dana vladalo je za Željka Gavrića, poslednja u nizu javila se Atalanta, učesnik Lige šampiona ponudio je 4.000.000 evra za Zvezdinog virtuoza, ali je uprava glatko odbila taj iznos.