TRENER PARTIZANA UVIDEO GREŠKE: Promene VEĆ na VIDIKU?!

Vlado Šćepanović i Duško Vujošević izneli prve utiske posle sinoćnjeg duela Partizana i Kluža.
Košarkaši Partizana sinoć su u najjačoj proveri od početka priprema savladali rumunski Kluž sa 82:78.

Posle meča, trener Partizana Vlado Šćepanović izrazio je zadovoljstvo većim delom utakmice, ali finiš je pokvario utisak.

“Kako sam i najavio, bila je fizički zahtevna utakmica. Kao sve ekipe koje Duško vodi, njihova ekipa je maksimalno spremna, sa većim brojem utakmica i treninga, tvrda muška utakmica i to nam je trebalo u ovom trenutku.

Zadovoljan sam zalaganjem 35 minuta, ali sa poslednjih pet minuta ne mogu nikako. Ne smete dozvoliti da vas protivnička ekipa nadskoči, uzme vam sve ničije lopte, da nema zalaganja, da stanete kada vodite desetak poena razlike. To Partizanu više nikad ne sme da se dešava. Zalaganje mora da postoji, 40 minuta traje utakmica. Nekad ćemo tako izgubiti utakmicu u 39. minutu…“, izjavio je Šćepanović i najavio novi susret već sutra uveče.

“Ista će biti utakmica, tvrda, fizički zahtevna i moraćemo da obratimo pažnju na mnogo, mnogo grešaka koje smo pravili“, zaključio je Šćepanović za BC Partizan TV.

Duško Vujošević se vratio na mesto gde je počeo svoju trenersku karijeru u Partizanu…

“Volim ja Halu sportova, pogotovo onu staru, pre nego što je bila renovirana, dok je publike bilo više u parteru. Sećam se mnogo čega ovde. Ima dosta emocija, što je i normalno…“, rekao je Vujošević, a onda prokomentarisao utakmicu.

“Svidela mi se neka čvrstina Partizana nekih 25 minuta. Mi 23. treba da budemo spremni za Igokeu, koja je odličan tim i dobar klub. Kada se u jednoj utakmici mnogo toga rešava, nije lako. Mislim da je večerašnja utakmica koristila i jednima i drugima.

U Partizanovoj igri u pojedinim momentima ima i tečnosti,. lopta ide dosta brzo, i oni su imali nekih povreda, bolesti, nisu uigrani. Ove utakmice služe da se podigne forma, da se vidi na čemu još treba da se radi“, objasnio je Vujošević.

Nije moglo bez pominjanja i pokojnog Miše Tumbasa…

“Meni mnogo fali Miša. Utakmica bi dobila u sadržaju u kvalitetu, mnogo mi fali“, dodao je Vujošević.