U HUMSKOJ RADNO: Četvorica iz NAŠE lige BLIZU Humske?!

Želje povratnika na mesto trenera Partizana su i mladi desni bek Jovan Vlalukin, o kom smo već pisali, koji je realna opcija, kao i levi spoljni Zlatan Šehović

Desni bek Aleksandar Miljković vratio se u Partizan, a Aleksandar Stanojević sada želi da i bivši štoper, koji trenutno igra u Olimpijakosu (tačnije ne igra) Svetozar Marković ponovo zaduži opremu u voljenom klubu.

Da su pregovori u toku potvrdio je za Telegraf njegov agent Darko Ristić.

– Postoji mogućnost povratka Markovića u Partizan i to bi bilo realizovano kao pozajmica, jer on ima dugogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Pregovaramo, pa ćemo videti šta će od svega da se izrodi – rekao je Ristić za „Telegraf“.

Želje povratnika na mesto trenera Partizana su i mladi desni bek Jovan Vlalukin, o kom smo već pisali, koji je realna opcija, kao i levi spoljni Zlatan Šehović. Ipak, Šehović je ugovorom vezan za Makabi iz Netanje i standardan je u timu, pa će biti teško izdejstvovati njegov povratak iz Izraela, a i veliko je pitanje da li ovaj momak ima kalibar za crno-bele.

Stanojević takođe gleda i četiri neimenovana fudbalera iz Superlige i ostaje da se vidi da li će Partizan reagovati i dodatno pojačati konkurenciju.

Bilo kako bilo, ima još vremena do kraja prelaznog roka, ali valjalo bi do početka oktobra i „skockati“ ekipu.