VREME ZA NOVI IZAZOV: Bejl se VRAĆA u Premijer ligu!

Izgleda da bi mogao da prihvati ponudu!

„Marka“ je danas lansirala vest, izgleda da sve nije gotovo oko Gareta Bejla. On je otpisan, ali želi da ostane u Madridu, prošle godine, tako tvrdi nekadašnji predsednik Kalderon je odbijena ponuda od Junajteda od 100 miliona evra, a sada bi ga Real prodao za mnogo manje.

Naime, „Miror“ tvrdi da je Junajted zainteresovan, kao i Totenhem, ali bivši Bejlov klub nema dovoljno novca za njegovu ogromnu platu, tačnije, oni bi imali problem u svlačionici ako mu ponude ono što ima u Realu.

Za Mančester Junajted to nije problem, Bejl sa 17 miliona ne bi bio najplaćeniji u klubu, a mnogo bi značio Solskjeru koji bi da pokrije levu stranu.

Velšanina tvrdi da sa 31 godinom i dalje želi da igra fudbal, ali jasno je da kod Zidana neće više dobiti šansu.

Real bi ga pustio za 25 miliona, ali Junajted ne bi da plati čak ni toliko, tačnije, simbolično obeštećenje bi verovatno bilo dovoljno jer znaju da Madriđani na sve načine žele da se oslobode Bejlove dve godine ugovora koje bruto koštaju 60 miliona evra.

Odluka je na Bejlu, videćemo hoće li se vratiti u PL ima sigurno još par ozbiljnih sezona u nogama, ako jasno, ostane zdrav pošto je često povređen poslednjih godina…