ZVANIČNO: Ostoja POSTAJE sponzor JOŠ jedne crno-bele porodice!

Ovo je prvi u nizu sponzora koje UO na čelu sa Željkom Perkunićem obezbedio za nastupajuću sezonu. To će u značajnoj meri omogućiti normalan rad treneru Maksiću i njegovim momcima

Rukometni klub Partizan u sezonu 2020/21 ulazi jači. Nakon nekoliko godina klub dobija prvog većeg sponzora čije će se ime naći na grudima crno-belih rukometaša. Sa velikim zadovoljstvom, RK Partizan obaveštava armiju navijača da je novi sponzor kluba, kompanija Globos osiguranje.

Kompanija Globos osiguranje je akcionarsko društvo koje na tržištu Srbije posluje od 1994. godine. Od februara 2020. Globos osiguranje se nalazi u većinskom vlasništvu kompanije British Motors na čijem se čelu nalazi predsednik bratskog košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.

– Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, Globos osiguranje postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, rukomet nije profitabilan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno delovanje. Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji Globos osiguranje i predsedniku KK Partizan, Ostoji Mijailoviću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Globos funkcioniše. Uveren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje – izjavio je predsednik RK Partizan, Željko Perkunić.

Ovo je prvi u nizu sponzora koje UO na čelu sa Željkom Perkunićem obezbedio za nastupajuću sezonu. To će u značajnoj meri omogućiti normalan rad treneru Maksiću i njegovim momcima. Definitivno su se neke stvari značajno pomerile napred. Sada je pravi momenat da prijatelji kluba, kojih sigurno ima, podrže ovaj novi početak i nadamo se značajan povratak crno-belih u vrh srpskog rukometa.