ZVEZDA PROTIV OLIMIPIJAKOSA: Šta TREBA najviše da se PAZI?!

Liga je bila šala, strašno ojačali bekovske pozicije, imaju i novog napadača, zadržali sem Cimikasa najbolje fudbalere…

Još jedna sezona i još jednom Olimpijakos. Crvena zvezda će ponovo igrati protiv svog bratskog kluba, prošle sezone Grci su otišli posle trijumfa u Atini, iako je Zvezda dobila u Beogradu, eliminisali su Arsenal i onda pre finalnog turnira ispali od Vulverhemptona.

Ipak, bila je to po svim parametrima dobra sezona za Olimpijakos, nadmoćno su osvojili titulu, 45. u istoriji, ali i prvu u poslednje tri godine.

Nema mnogo tajni između timova, Pirejci su odlična ekipa, prejaka za domaću ligu, ali su pokazali i u Evropi da mogu da igraju na evropskom nivou, redovni su u grupnoj fazi, bilo Lige šampiona, bilo LE.

Olimpijakos gotovo da ne pamti kada nije igrao evropsku jesen i svakako da je to podatak za opomenu. Na svom terenu, pred fanatičnim navijačima bili su tvrd orah za najbolje timove Evrope, ali sada neće biti fanova, ni u Atini, ni u Beogradu.

Jasno, Pedro Martins je ostao na klupi treću sezonu, nakon vraćene krune, a klub je prodao Cimikasa Liverpulu, Abdelaui je otišao u Galatasaraj, kao i Emre Mor.