ZVEZDA ZAGREVA TIM ZA OMONIJU: Šta bi NAJVIŠE odgovaralo Dekiju?!

Kako bi to izgledalo u najpovoljnijem, i najnepovoljnijem slučaju?
Sedam dana ostalo je do možda i ključne Zvezdine utakmice za još jednu jesen u Evropi.

Ukoliko srpski šampion savlada Omoniju na Kipru, osiguraće plasman u Ligu Evrope, uz priliku da to pretvori i u treći uzastopni plasman u Ligu šampiona, ukoliko u plej-ofu bude bolja i od Olimpijakosa.

Zvezda od početka sezone ima stopostotni učinak, i na domaćoj, i na evropskoj sceni, ali duel na Kipru svakako će biti do sada najveće iskušenje.

Pogotovo što trener Dejan Stanković još uvek nije siguran na koje će igrače moći da računa.

Najveći problem mu prave povrede najboljih igrača – Aleksandra Kataija i El Fardua Bena, ali i rešavanje pitanja napadača, odnosno hoće li Falćineli do kraja nedelje i zvanično postati fudbaler Crvene zvezde.

Što se tiče dvojice povređenih, veće su šanse da će Ben nastupiti, moguće je da bude u sastavu već u petak za meč sa Čukaričkim, dok u vezi Kataija postoji mnogo veća neizvesnost i postoji realna mogućnost da crveno-beli nastupe bez svoje “desetke“ na Kipru.

Kada je u pitanju napadač, Tomane je ostao do daljnjeg, ali pitanje je u kojoj meri će biti preokupiran najavljenim transferom, pa navijači priželjkuju što raniji dolazak Falćinelija, kako bi Stanković imao vei izbor.

Ipak, ukoliko Ben bude spreman, moguće je da on zaigra od starta umesto Tomanea.

Dakle, postoji nekoliko pretpostavki, ali hajde da vidimo kako bi izgledala ona najnepovoljnija – da ni Katai, ni Ben ne mogu da igraju, a da Falćineli ne stigne na vreme.

U tom slučaju, Zvezdinih startnih 11 moglo bi da izgleda ovako: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Sanogo, Petrović – Spiridonović, Kanga, Ivanić – Tomane.

A u najpovoljnijoj situaciji, da su svi spremni?

Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Sanogo, Ivanić – Ben, Kanga, Katai – Tomane (Falćineli).