JOVANČIĆ OTIŠAO: Vodi i NJEGA u Tursku!

Radno na Marakani.

Preostalo je još nekoliko časova, do završetka prelaznog roka, a na Marakani užurbano rade na realizaciji novog transfera.

Naime, posle veziste Dušana Jovančića koji karijeru nastavlja u Rizeu, put Turske će se verovatno uputiti i Aleksa Vukanović!

Napadač Zvezde bi mogao da se pridruži dojučerašnjem kolegi iz Zvezdine svlačionice i nastavi karijeru u klubu sa obale Crnog mora. Posao je utanačen za bivseg kapitena Vojvidine, dok strelac pogotka protiv Jang Bojsa i dalje vaga ponudu Rizea.

Izvesno je da Vukanović mora da „preseče“ do popodnevnih sati, bivši igrač Napretka procenio je da nije vreme za rastanak sa crveno-belima bar do januara. Ne zbog finansijske ponude, već činjenice da je ponuda došla „preko noći“. Ipak, sve je još otvoreno i na Marakani se nadaju da će posao biti realizovan.

Ako nekadašnje krilo Napretka napusti stadion „Rajko Mitić“, zaokružiće listu od 10 igrača, koji su u prelaznom roku otišli iz Ljutice Bogdana. Podsetimo, od ranije su Zvezdin dres razdužili: Mateo Garsija, Tomane, Branko Jovičić, Miloš Vulić, Milan Jevtović, Dejan Meleg, Jug Stanojev, Hoze Kanjas i Dušan Jovančić.