POJAČANJE ZA LIGU EVROPE: Zvezda DOVODI Partizanovog klinca!

Ovome se niko nije nadao.

Iako se u ponoć završava prelazni rok, postoji mogućnost da Crvena zvezda povuče neki ekspresan potez i angažuje ili proda još nekog igrača.

Zeleno svetlo, tokom oktobra, da napusti klub u slučaju dobre ponude iz Saudijske Arabije i Emirata ima El Fardu Ben. U tom slučaju, Zvezda bi morala da pronađe naslednika koji će zameniti reprezentativca Komora i nastaviti sa sjajnim partijama u tandemu sa Kataijem, Gavrićem ili Spiridonovićem.

Minulih nedelja na Marakani su „skenirali“ dva stranca i jednog igrаča iz Superlige, koji se kao pojačanja nalazi već skoro godinu dana. Kako prenosi „MaxBet“ sport u pitanju je Veljko Birmančević iz Čukaričkog.

Prvotimac Brđana ne krije želju da obuče crveno-beli dres, ali je, osim dogovora klubova, potrebno da „zeleno svetlo“ da trener Dejan Stanković. Podsetimo, šef struke srpskog šampiona je zahtevao još jednog napadača uz Italijana.

Realizacija ovog transfera nije nemoguća u „minut do dvanaest“, ali ako ne uspe, da se ostavi kao prva u januarskom prelaznom roku.

Podsetimo, Birmančević je prošao sve mlađe kategorije Partizana, čak je i debitovao za Parni valjak u Superligi, odigravši tri utakmice. Potom je poslat na pozajmicu u Teleoptik, a put ga je kasnije odveo u Rad i na Banovo brdo.