Proleter nastavlja da rešeta, Bačka ispraćena sa 6 golova u mreži!

U 4. kolu okružne lige Subotice u Ravnom selu na terenu smo mogli da vidimo duel dve ekipe sa suprotnih strana tabele, odnosno duel ekipe koja je prva i poslednja na tabeli. Prolter je na svom terenu dočekao ekipu Bačke sa Mola.

Ekipa Proletera je u današnjem meču ušla samouvereno, nije dozvolila da je zavara mesto na tabeli gostujuće ekipe, već od prvog minuta je krenula sa napadima što je rezultiralo ranim vođstvom već u 5. minutu strelac je bio Nešković. Gostujuća ekipa je brzo odgovorila golom, posle samo 3 minuta izjednačujući pogodak postigao je Kopre Nikola.

Domaći su se posle primljenog gola „otreznili“ i krenuli furiozno ka golu gostiju, već u 20. minutu Filipović Ivan postiže svoj prvi, a za njegov tim drugi gol na ovom meču. U 28. minutu Nešković postiže svoj drugi gol na meču i postavlja konačan rezultat za prvo poluvreme koji glasi 3:1.

Drugo poluvreme je krenulo u znatno slabijim intezitetom, gol je stigao tek u 83. minutu strelac je opet bio Filipović, da bi 2 minuta kasnije postigao još jedan gol i kompletirao het-trik na ovom meču. Pred sam kraj meča domaćin postiže još jedan gol i postavlja konačan rezultat ovog susreta Proltere:Bačka – 6:1 (3:1).

Sudijska trojka je po oceni ekipa dobro odradila meč, domaća ekipa je znatno pripremljenija i spremnija za ovaj meč, a gosti će morati svoje prve bodove u novoj sezoni da potraže na nekom drugom mestu.

Lider okružne lige Subotica u sledećem kolu gostuje još jednom kandidatu za plasman u viši rang ekipi Napretka (Nadalj), dok će Bačka na svom terenu imati još jedan težak meč, dolazi im u goste ekipa Obilića koja je u prva 4 kola ostvarila isti broj pobeda.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.