FK Novoselac spreman za plasman u viši rang!

Naselje 9. maj (Novo Selo) je mesto pored Niša gde se fudbalska lopta nije zakotrljala dugih 18 godina. Na inicijativu Marka Pujovića (predsednika kluba) osnovan je FK Novoselac.

Uprava kluba sastoji se od bivših i sadašnjih fudbalera. Teren smo zatekli u veoma lošem stanju, svlačionice dečijom igrarijom upaljene, oronule, oko terena prava deponija. Samo par poziva sam obavio, odabrao prave ljude i krenuli smo u jednu prelepu priču, koliko god je stanje bilo loše, sa ljubavlju smo krenuli u sređivanje.

Ovim putem bi se zahvalio i „Srbija putevi“ koji su očistili veliki deo grana, uraslina i velike trave, predsedniku naše opštine godpodinu Bati Vučkoviću koji nam je pomogao da očistimo deponiju iza golova koja nas je zatekla. Što se tiče igrača, za samo par dana krenula je priča po naselju, imamo preko 30 registrovanih igrača.

Prvi deo sezone završio se idealno u našu korist, trenutno smo prvi na tabeli sa skorom 9 pobeda, imamo jednu nerešenu i jednu utakmicu koju smo izgubili službenim rezultatom, gol razlika 42:10. Trener ekipe Žikica Nikolić nekadašnji igrač FK Mačve, FK Kabel Novi Sad, Niškog Železničara i Mladosti pa i FK Novoselca ističe da je zadovoljan odabirom igrača, da je to sklop mladih igrača od kojih je većina prošla školu fudbala, i da je pred njima lepa budućnost. Naš cilj je da klub stavimo čvrsto na noge, da pre svega vratimo decu na fudbalski teren, u planu je da krene i škola fudbala u najskorijem vremenskom periodu.

OFF TOPIC:
„“Pohvalili bi Vaš portal, stvarno lepo prikazujete fudbal i u malim mestima, čitamo Vas često i nadam se da će sledece javljanje biti iz nekog zonskog stepena takmičenja.““

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!