Sloga u derbiju donjeg dela tabele uspela da uzme sva tri boda!

FK Partizan (Glogovac) — FK Sloga (Voljavče) –> 1:3 (0:1).
Sa tri gola u mreži Partizana, FK Sloga nosi 3 ogromna boda na svoj konto.

Današnja utakmica je krenula otvoreno sa obe strane, ređale su se šanse na jednoj i na drugoj strani, otvorena utakmica, što dokazuje da su obe ekipe htele pobedu. Sloga je iskorisrila svoju prvu šansu i lepim solo prodorom Mališe Bulatovića povela lepim šutem sa 16 metara u 20. minutu.

Nakon vođstva igra se nije promenila obe ekipe su htele da postignu sledeći gol i domaćin je imao svojih šansi, ali su mreže mirovale do kraja prvog poluvremena.

Drugo polivreme kreće dinamično i posle prekršaja na 16 metara, domaćin euro golom iz slobodnog udarca poravnava rezulteat i vraća se u egal psihički jači, gostujuća ekipa se malo poremetila posle brzo primljenog gola, ali je smogla snage da se još brže konsoliduje i vrlo brzo posle jedne tranzicije veznjak Nemanja Piško sa ruba šesnaesterca postize fenomenalan gol za 1:2.

Domaća ekipa je posle primljenog gola krenula na sve ili ništa, što im se na kraju i „obilo o glavu“. Posle kontra napada Ilija Miličević je volejem postigao treći gol za svoj tim i stavio tačku na ovaj susret za konačnih 3:1 u korist Sloge.

STARTNE POSTAVE:

Partizan: 1-Mijović; 3-Vučković; 4-Milojević; 5-Mijović; 6-Jovanović; 8-Đurić; 9-Simić; 11-Milosavljević; 14-Milojević; 16-Bogosavljević; 26-Radosavljević.

Sloga: 1-Stojković; 2-Miličević; 3-Milosavljević; 4-Nedeljković; 5-Stajković; 6-Stošić; 8-Miletić; 9-Mitrović; 10-Stanković; 11-Bulatović; 17-Vučković.

Ekipi FK Partizan Glogovac hvala na gostoprimstvu pre i posle utakmice, na fer i korektnom odnosu, pokazali su da su ekipa za respekt i kad gube. Ekipa su sa velikom i bogatom fudbalskom tradicijom i apsolutno zaslužuju ovaj stepen takmičenja što im od srca i zelimo! – FK Sloga Voljavče