PARTIZANOVA POGREŠNA PROCENA: Vlahović prvi strelac Primavere

Foto: Instagram

Nisu čelnici Partizana previše verovali u talentovanog centarfora Vanju Vlahovića, te ga uz simbolično obeštećenje pustili da pređe u Atalantu, u čijem Primavera timu dominira, te je na 19 utakmica, postigao 18 golova.

Veće poverenje uprave crno-belih, pa i stručnog štaba dobili su i Samed Baždar i Mihajlo Petković, koji su u tom trenutku bili procenjeni kao „projekti kluba“. Baždar je u vikendu za nama postigao prvenac ove sezone za šta mu je bilo potrebno 11 mečeva, dok je Petković na kaljenju u Novom Pazaru. U međuvremenu su u Humskoj tražili „bonusa“, ali filter nije prošao ni Janko Jevremović koji je poslat na pozajmicu u Kolubaru. Utisak je da su najvećeg bisera iz generacije 2004, ljudi iz Partizana jednostavno pustili.

Vlahović sa 18 golova suvereno vodi na listi strelaca, dok ga sa pet pogodaka manje prate Flavio Ruso (Sasuolo) i Andrea Feraris (Monca). Koliko dominira u Atalanti, govori činjenica da drugi i treći strelac tima nemaju kumulativno pogodaka koliko i on, s obzirom na to da su po sedam golova postigli Dominik Vavasori i Alberto Manconi.

Vlahović uživa u Bergamu, a utisak je i da ga uskoro očekuje debi za seniorski tim Atalante.