Radulović: Situacija nije dobra, dokazaćemo da smo jak kolektiv

Foto: Starsport

U uvodna četiri kola fudbaleri “stare dame” su zabeležili izuzetno loš učinak. Prvo su na domaćem terenu odigrali nerešeno (1:1) sa ekipom Mladosti iz Lučana, a zatim su poraženi (2:1) od kragujevačkog Radničkog na “Čika Dači”. U 22. kolu domaćeg prvenstva su remizirali sa Spartakom na “Karađorđu”, a gledaoci su ostali uskraćeni za pogotke na pomenutom duelu, dok su prethodnog vikenda odigrali nerešeno sa Javorom u Ivanjici – 2:2.

Fudbaleri Vojvodine su ispustili vođstvo od 0:2 u Ivanjici i ostali bez važnih bodova u utakmici 23. kola Superlige Srbije, a o prethodnom meču i izuzetno lošim izdanjima u prolećnom delu sezone za „Sportski Žurnal“ govorio mladi Andrija Radulović.

– Ušli smo dobro u utakmicu i Javor se u prvih 45 minuta ništa nije pitao. Igrali smo kako smo se i dogovorili, a u 33. minutu stigli smo do prednosti, golom Zadi Serija. Delovalo je sve baš kako treba i, zaista, mislio sam da ćemo da nastavimo u istom stilu – istakao je Radulović.

Javor je ipak uspeo da nadoknadi prednost, a Novosađani su ispustili rezultat od 0:2.

– Ne znam, niti verujem da odgovor na to pitanje ima bilo ko od nas. Tokom pauze razgovarali smo o tome da će domaćin morati visoko da izađe, jer više nije imao šta da izgubi, što bi nama u napadu stvorilo mnogo više prostora. Uspeli smo da postignemo i drugi gol, kad me je Aleksa Vukanović spojio sa golom, što je još više učvrstilo moje verovanje u pobedu. A onda je domaćin dva puta zatresao mrežu… Zaista ne znam šta nam se to dogodilo.

Andrija Radulović se izdvaja u timu Vojvodine, a to govori i njegov učinak u dosadašnjem delu sezone. Ipak i pored toga njegova ekipa je od početka drugog dela sezone pretrpela četiri poraza.

– Jasno je i to, ali, kako znamo i umemo, prinuđeni ćemo da budemo da napokon slavimo i dokažemo da smo kvalitetan i jak kolektiv. Možemo da ispunimo taj cilj, u to sam siguran, pa verujem da ćemo svi zajedno da uložimo sve što možemo kako bismo to na „Karađorđu” pokazali i dokazali. Trenutna situacija nije dobra, svesni smo njene težine, ali, jednostavno, drugog izbora nemamo – rekao je Radulović za Sportski Žurnal.