Aleksandar Ćirković za ,,Max sport’’: Vredno radim i treniram, još uvek pamtim gol protiv Partizana

Foto: Mozzart sport

TSC je u Subotici savladao Spartak sa 2:4, a dvostruki strelac je bio Aleksandar Ćirković, supertalentovani mladi napadač koji se nalazi u formi života ovog proleća i predstavlja jedno od najvećih ovogodišnjih otkrovenja s obzirom da je na sedam mečeva postigao šest golova. Ćirković je za ,,Max sport’’ govorio o dosadašnjem toku sezone kao i o ciljevima koje je zacrtao sa timom.

Teška utakmica i gostovanje protiv dobre ekipe. Morali smo da im se revanširamo za poraz u prvom delu sezone kada smo kući izgubili sa 0:2. Presrećan sam zbog mojih golova i što sam pomogao ekipi, jer smatram da smo zaslužili pobedu. Bili smo bolji rival 90 minuta i zasluženo smo trijumfovali – osvrnuo se Ćirković za početak na meč sa Spartakom.

Svestan je dvadesetdvogodišnji fudbaler da je još puno bodova u igri.

Sezona ide dobro, ali posao još nije gotov. Još 11 kola je u igri, to je dosta utakmica., Moramo da nastavimo dalje u istom ritmu. Imamo cilj ka kom stremimo- igranju evropskog takmičenja.

Smatra da je za dobru formu zaslužna sjajna atmosfera u klubu, kao i puno uloženog truda.

Svi se dobro slažemo. Kao porodica smo i to dosta utiče na moju igru. Verujem u sebe i puno radim, a onda obično stigne nagrada. Nije još gotovo i treba da se nastavi ovako. Mislim da smo dobra ekipa i kad igramo na najvišem nivou verujem da smo bolji od većine timova i da možemo da igramo protiv svih.

TSC je savladao Partizan u Bačkoj Topoli sa 4:0 a perspektivni fudbaler je ,,načeo’’ mrežu crno-belih.

Sećam se kao da je juče bilo. Osećaj je bio fenomenalan. I dan danas kada mi neko priđe i čestita za gol setim se toga. Još lepše je što smo pobedili 4:0, a igrali smo veoma dobro.

Iako pozajmica ističe na kraju sezone, nesumnjivo je da je pred njim blistava karijera.

Pozajmica mi traje do leta. Ambicije su mi igranje u ligama petice i Ligi Šampiona, ali fokusiran sam na TSC i za ovu sezonu imam cilj da poslednjih 11 kola odigram najbolje što mogu, pa ćemo videti šta ide dalje – zaključio je Ćirković.