BLAM PARTIZANA! Objavili montirani snimak na društvenim mrežama

Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan se dan nakon 172. večitog derbija oglasio na društvenim mrežama. Ipak iako su mnogi očekivali da će crno-beli dostojanstveno pristupiti situaciju u kojoj su uspeli da se izbore za bod na Marakani i pored nadmoćne igre crveno-belih, to ipak nije bio slučaj.

Sramni potezi jednog kluba, koji ne priliče njegovom požaju na srpskom i evropskom fudbalskom nebu. Tako se mogu opisati postupci Partizana, koji je na zvaničnim društvenim mrežama dovodio u pitanje sudijske odluke, a pre svega gol Šerifa Endiajea, za koji tvrde da je postignut rukom, te su objavili montiran snimak. Takođe, tražili su i mišljenje navijača, preko ankete, da li je Hvang poslednji igrač odbrane, a sve aludirajući na po njihovom mišljenju grešku sudije, kada je u pitanju boja kartona.

X i Instagram definitivno nisu mesta gde Partizan treba da iskazuje nezadovoljstvo, ukoliko ga uopšte ima, s obzirom na činjenicu da je nakon 172. večitog derbija i nerešenog rezultata usledilo slavlje igrača i navijača na stadionu „Rajko Mitić“.