BOGDANOVIĆ ODLIČAN, HANTER HEROJ: Atlanta preokretom do trijumfa protiv Bostona

Bogdan Bogdanović odigrao je sjajan meč u preokretu Atlanta Hoksa protiv Boston Seltiksa i ubacio 22 poena (8/15 iz igre), uključujući četiri trojke iz sedam pokušaja, Bogdanović je doprineo pobedi Hoksa od 120:118 nad Seltiksima.

Hoksi su nadoknadili čak 30 poena zaostatka protiv vodećeg tima lige, a Bogdanović je takođe zabeležio četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Deandre Hanter bio je još efikasniji sa 24 poena (4/8 trojke), uključujući ključnu trojku za pobedu samo 9,2 sekunde pre kraja meča.

Dežunte Marej je doneo prednost Hoksa na 117:116 polaganjem na minut do kraja, dok je Džejlen Braun promašio trojku iz očaja na isteku napada za Seltikse. Hanter je zapečatio preokret posle sjajne asistencije Klinta Kapela.

Iako je Marej promašio skok-šut, Kapela je uhvatio ofanzivni skok i primetio Hantera samog na vrhu reketa. Hanter je otkrio da je odlučio da šutira kada je Kapela dodao loptu nakon skoka, pokazujući odlučnost i sigurnost u ključnom trenutku.

Pored Hantera i Bogdanovića, Marej je postigao 19 poena i imao impresivnih 15 asistencija uz pet skokova, dok su Vit Krejči doprineo sa 16 poena, a Klint Kapela sa 14 poena i 12 skokova.

Seltikse nije spasila impresivna igra Džejsona Tejtuma sa 37 poena i osam skokova. Džejlen Braun dodao je 24 poena, Kristaps Porzingis 17, a Pejton Pričard 15 poena uz šest asistencija.