Četvorica trenera debitovala – samo Simić startovao pobedom

Foto: Instangram

Sedmica iza nas donela je četiri (za sada), promene na klupama klubova koji igraju u ligama pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograd.

Podsetimo, Zdravko Kovačević se rastao sa Zvezarom, Ivan Đurović je napustio Torlak, rastali su se Boleč i Đorđe Tadić, Nikola Stojković se pozdravio sa lionskim Hajdukom. Sremčica se zahvalila na saradnji Bojanu Bojičiću.

Vikend za nama doneo je četvorici debitana priliku da naslede kolege i pokušaju da poprave što se popraviti može. Ali, bar na osnovu prvih 90 minuta – slaba vajda.

Tako je Ivan Tasić debitovao na klupi Zvezare u debiju sa Teleotikom, koji je njegov klub izgubio sa 1:0. Goran Janković, opekao sa na startu sa Torlakom, pošto je klub iz Kumodraža izgubio kao gost od Sinđelića (0:1). Tako je kada je reč o srpskoligašima.

Od zonaša trenera je smenio Boleč. Štaviše na utakmici sa Ravnom gorom, ovaj klub nije ni imao trenera na klupi. U međuvremenu palica je poverena Nikoli Stojkoviću, koji je upravo od svog novog kluba izgubio dok je bio trener Hajduka (0:2). Stojkoviću nije prijao debi, jer je Boleč doživeo ubedljiv poraz od lidera OFK Budućnost sa čak (0:5).

Konačno, promena trenera u Sremčici, članu Prve “A” beogradske lige dala je efekta. Dejan Simić je položio prijemni, jer je klub iz predgrađa Beograda, kao gost stigao do tri boda na vrućem terenu u Kovilovu, pobedivši domaći PKB sa 4:1.

Pred nama je radna sedmica, pa naredni vikend… Kad su treneri u pitanju, koferi su uvek spakovani. Ko je sledeći?