Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine – Nije Tadić jedini koga želimo da vratimo!

Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je prošetala kroz Surdulicu i zabeležila ubedljivu pobedu u duelu sa Radnikom (4:0).  Samo dan posle tog duela, ponovo se oglasio Dragoljub Zbiljić, predsednik kluba sa „Karađorđa“.

Prvi čovek „lala“ ponovo je govorio o planovima za naredni period. On je u izjavi za „Polituku“ potvrdio da je dolazak Milana Mandarića, američkog biznismena srpskog porekla u klub bio njegova želja.

– Mandarić će već od ponedeljka biti aktivan u našem klubu. Sada kada se okrenem pitam se koliko je bilo realno da takvog čoveka angažujemo, ali eto ostvarila nam se i ta želja. Nema sumnje da je on veliko pojačanje za Vojvodinu – rekao je Zbiljić.

Naredni planovi  vezani je još jednu ogromnu želju, a to je pokušaj da se među crveno-bele vrati reprezentativac Dušan Tadić.

– Ne znam koliko u ovom trenutku možemo da pariramo bogatijim klubovim. Fenerbahče ulaže ogroman novac za njegov transfer koji se meri milionima evra. Realno, Vojvodina tih para nema. Ali, ako nam se ukaže prilika, želimo da Tadića vratimo u kuću iz koje je otišao u ozbiljan fudbalski svet.

Nije to bilo sve od čelnika „Stare dame“ srpskog fudbala.

– Patimo da sve više klubova vraća bivše igrače u svoje redove. Najbolji primeri su iz komšiluka. Hajduk iz Splita je vratio Perišića, Kalinića, Krovinovića, Livaju… U Rijeku se vratio Pjaca. Kada to znamo, zašto i Vojvodina ne bi krenula tim putem. Imamo želje, jasne namere. Nije samo Tadić na tom spisku – naglasio je Zbiljić.