Evo šta spaja Mirka Ivanića i Aleksandra Radojičića! Fudbaler pokazao neverovatnu stranu ličnosti

Foto: Mondo / ATA Images

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić je poznat široj javnosti po skormnoj i neupadljivoj ličnosti koja se po dosta stvari izdvaja od onoga na šta pomislimo kada čujemo reč ,,fudbaler“. U razgovoru za emisiju ,,Sportlight“ na SportKlubu poznati glumac i zvezdaš – Aleksandar Radojičić je nedavno pričao o tome kako se sprijateljio sa iskusnim plejmejkerom, a povezalo ih je nešto što se od fudbalera retko čuje – pozorište!

Ivanić je naime veliki ljubitelj teatra, a za vreme pandemije koronavirusa je rešio da pokaže humanost na neverovatan način i donira finansijsku pomoć, zbog čega je kontaktirao Radojičića.

Sticajem okolnosti se družim sa Mirko Ivanićem. Kontaktirao me je putem Instagrama za vreme pandemije korona virusa, čisto eto da pita kakva je situacija u pozorištima? Da li je neko pozorište u problemu, ako jeste eto kaže voleo bih da ako ima neki način da se pomogne. Finansijski ili bilo kako. U tom trenutku me kupio uopšte što razmišlja o tome u celom tom ludilu. Onda smo se upoznali i saznao sam da ide u pozorište češće nego nas trojica zajedno (voditelj i fudbaler Marko Đurovski, prim. aut.) – ispričao je Radojičić u emisiji ,,Sportlight“