Gluščević brži od „traktora“

Foto: Instagram

Sjajan fudbal igra Radnički 1923 od starta prolećnog dela sezone, a i danas su osim estetskog, uspeli da ispune i onaj rezultatski faktor, te savladali IMT rezultatom 1:0.

Okosnice ekipe Feđe Dudića su deca Zvezde i Partizana, konkretno Matija Gluščević i Milan Aleksić koji su danas bili najbolji akteri na meču. Vrhunsku loptu u prostor poslao je Aleksić, kontru je istrčao brzonogi Gluščević i savladao nemoćnog Vukliša. Nema sumnje da se brzonogi Kraljevčanin koji još uvek nema ni 20 godina istakao i tokom jeseni, s obzirom na to da je pogađao protiv večitih rivala, te da je na proleće nastavio golgetersko raspoloženje.

Gosti su pokušavali preko Radojača i Lutovca, ali su domaći bili i pri vođstvu opasniji i mogli čak i ubedljivije da trijumfuju.

Radnički 1923 – IMT 1:0 (1:0)

Stadion: Čika Dača, Kragujevac.

Sudija: Nenad Minaković

Strelac: Gluščević u 15. minutu.

Radnički 1923: Leković, Ćosić, Šerbečić, Simović, Dadić, Ristić, Aleksić (od 69. Vižđi), Đurić (od 69. Zorić), Gluščević (od 75. Adžić), Vidosavljević, Ivelja (od 61. Ortiz).

IMT: Vukliš, Glišić, Ćosić, Vuković (od 56. Delević), Ćirković (od 72. Kijevčanin), Zulfić (od 72. Jović), Arsić (od 46. Terzić), Radočaj (od 85. Bilaps), Lutovac, L. Luković, M. Luković.