Grafičar i Tekstilac podelili bodove

FOTO: RFK GRAFIČAR

 

FOTO: RFK GRAFIČAR

Fudbaleri Grafičara i Tekstilca su odigrali nerešeno (2:2) u utakmici 23. kola Mozzartbet Prve lige Srbije. Za Grafičar je prvi pogodio Spasojević, dok je drugi gol bio delo gostujućeg kapitena, Nikole Marjanovića, koji je postigao autogol. U redovima gostiju mrežu su tresli Filip Sredojević, odnosno Stefan Stojanović u samom finišu utakmice.

Domaći tim je poveo golom Spasojevića u 9. minutu. Posle sjajnog duplog pasa sa Babakarom, Grafičarovom napadaču nije bilo teško da savlada golmana gostiju. Prednost je duplirana u 18. minutu kada je Matić odlično prošao po desnoj strani, ubacio loptu u šesnaesterac u kojem se loše snašao kapiten Tekstilca i loptu ubacio u svoju mrežu. Prednost su održavali do samog kraja utakmice kada je došlo do totalnog izjadnečenja. Prvo je Radojević smanjio na 2:1, a u 94. minutu se posle gužve u šesneastercu najbolje snašao Stojanović, te postavio konačan rezultat.

Tekstilac se posle ovog kola nalazi na drugoj poziciji u prvenstvu, dok se Grafičar nalazi na deobi sedme pozicije sa Smederevom i Radničkim iz Sremske Mitrovice.

Narednu utakmicu Tekstilac dočekuje lidera šampionata, OFK Beograd, a Grafičar će putovati u goste ekipi Kolubare.