Inđija lako do bodova u Lazarevcu

Foto: Sremskenovine

Lakše nego što se očekivalo Inđija je stigla do pobede i to ubedljive na gostovanju u Lazarevcu (3:0). Kolubara nije imala rešenje za raspoložene igrače gostujućeg tima, koji su pored dobre igre, ispoljili i efikasnost .

U prvom poluvremenu zabeležen je tek po neki pokušaj pred oba gola, ali nisu to bile prilke koje bi golmane stavile na veće muke.  Slika se umnogome promenila kada je sudija označio pločetak drugog poluvremena.

Pokušali su treneri Šašić i Golić da izmenama, odnosno uvođenjem svežih igrača, promene tok utakmice i za kormilara gostiju može se reći da je u potpunosti uspeo u tim nastojanjima. Samo što je ušao u igru Janjić je matirao golmana Stanivukovića.

Posle primljenog gola Lazarevčani su pokušali da uzvrate, ali dobrana gostiju je bila na visini zadatka. Opet, vezni red Inđije je deloval sigurno, držali su igači u belim dresovima loptu u svom posedu, a „rudari“ su tek ponekad uspevali da priprete, ali bez osmišljenje završnice.

Finiš utakmice donosi još dva gola gostiju čime je stavljena tačka na ovaj duel.

Prvo je Slaviša Stojanović, posle akcije kao na malom fudbalu, loptu poslao preko linije, a u sudijskoj nadoknadi, Vuković je efektno izveo slobodan udarac sa oko 18 metara, a Stanivukoviću je ostalo jedino da loptu pogledom isprati do mree – 0:3.