Kadetska reprezentacija Srbije spremna za završni krug kvalifikacija

FOTO: FSS

Fudbaleri reprezentacije Srbije do 17 godina remizirali su sa Slovenijom u poslednjoj utakmici pred završni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo.

U utakmici odigranoj u Staroj Pazovi gosti su poveli golom Vajsbaha u 20. Minutu. Slovenija je do kraja prvog poluvremena vodila sa 2:0, nakon što je Stojanović zatresao svoju mrežu. Podigli su se “Orlići” u nastavku, te je u 52. minutu stigla nagrada. Pogodio je Ćirić za smanjenje rezultata, a samo tri minuta kasnije Maksimović je doneo izjednačenje i ujedno postavio krajnji ishod meča.

Našu reprezentaciju očekuje put u Gruziju, na kom će prvu utakmicu odigrati sa domaćinom. Nakon te utakmice naredni rival je Danska (23. Marta), dok je posledni susret na programu (26. Marta), a protivnik će biti Turska.

 

STRELCI: 0:1 Vajsbah 20, 0:2 Stojanović (ag), 1:2 Ćirić 52, 2:2 Maksimović 55.

 

SRBIJA: Jovanović, Avdić, Milosavljević, Stojanović, Bačanin, Bubanja, Mladenović, Kostić, Vasilić, Đorđević, Ranković. Igrali su još: Čarapić, Draškić, Premović, Bajramović, Ćirić.

 

SLOVENIJA: Matičić, Meško, Petrovič, Viher, Šabotić, Pečjak, Videnović, Koroša, Kramberger, Vajsbah, Beljkaš. Igrali su još: Čelik,Hočevar, Blažić.