Kolubara silno motivisana za Leskovčane

Foto:: FK „Kolubara“

Ubedljiva pobeda na gostovanju (4:0)  na premijeri prolećnog dela sezone u duelu sa novobeogradskim „majstorima“, kao  da je dala krila fudbalerima Kolubare koji u subotu (17.00), u okviru 22. kola Prve lige Srbije dočekuju ekipu Dubočice, uz OFK Beograd jednog od kandidata za ulazak u elitno društvo. Izabranici trenera Save Šašića, jesenas su u nekoliko navrata zatajili upravo na domaćem terenu, pa je i to jedan od razloga zašto u taboru „zeleno-crnih“ željno iščekuju okršaj sa Leskovčanima.
– Prija nam pobeda protv Radničkog, ali ta tri boda imaće mnogo veću težinu ako i narednog rivala bacimo na kolena-smatra Dejan Stanivuković, golman Kolubare.- Dubočica je izuzetno kvalitetan sastav, tako da će biti neophodno da uložimo dosta truda i napora ako želimo do novih bodova. Naravno, imamo kvalitet, samim tim i motiv da u nastavku sezone potvrdimo da zaslužujemo mnogo bolju poziciju na tabeli od trenutne.
Stručni štab lazarevasčkog prvoligaša dobro je „skenirao“ igru Dubočice, a kada je reč o sastavu tima, trener Šašić će na raspolaganju imati sve igrače. Očekuje se i da tribine Gradskog stadiona budu dobro popunjene.