Lazetić preti pred utakmicu sa Zvezdom: Ako treba i dva autobusa ću da parkiram!

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Strateg ekipe iz Bačke Topole je potvrdio da je motivisan pred duel sa beogradaskim crveno-belima. Po svemu sudeći izabranici Vladana Milojevića neće imati ni malo lak zadatak, te nas očekuje izuzetno interesatan duel između aktuelnog šampiona Srbije i trenutno trećeplasirane ekipe domaćeg prvenstva.

Utakmica između ekipe TSC i Crvene zvezde je na programu danas od 16 časova, a šef stručnog štaba domaće ekipe je najavio derbi kola.

– Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio clji. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji – rekao je Lazetić i dodao:

Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo – zaključio je Lazetić.