NCAA: Rekordna pobeda Ilinoisa! Viđena dva produžetka na četiri utakmice

FOTO: Illinois Athletics

U NCAA je sinoć bilo zanimljivo, od četiri utakmice, dve su se završile nakon produžetaka.

NC Stejt je nakon produžetka savladao Okland 66:66, (79:73). Za Vukove je najbolji bio Barns sa 24 poena i jedanaest skokova, dok su za Zlatne Medvede najefikasniji bili Trej Taunsend sa 30 poena i trinaest skokova, i Džek Golk koji je meč završio sa 22 poena i osam skokova.

Tenesi slavio protiv Teksasa (62:58). Dalton Kečt je za Volontere upisao 18 poena i devet skokova, pratio ga je Džonas Aido sa 11 poena. Za ekipu koja je završila takmičenje je bio najbolji Viver sa 13 poena i Tajres Hanter sa šest skokova i istim brojem poena kao njegov saigrač.

Kreigton posle produžetaka pobedio Oregon 62:62, (86:73). Stiven Ašfort je Bludžejse upisao 21 poen uz četiri asistencije, dok je sjajnu utakmicu odigrao Rajan Kalkbrener sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i četrnaest skokova. Za Dakse je Džermain Kousnard meč završio sa 32 poena i osam skokova, pratio ga je Enfali Dante sa 28 poena i čak dvadeset skokova.

Ilinois deklasirao Djukse (89:63). Tirens Šenon je utakmicu završio sa 30 poena i četiri asistencije, njegov saigrač Markus Domask je sakupio 22 poena i podelio sedam lopti. Džimi Klark treći je za ekipu koja je pretrpela poraz, zabeležio 14 poena.