Novi rekord u Evroligi, Nan uz zvuk sirene, u Madridu efikasna utakmica

FOTO: Wisconsin Badgers

Najdžel Hejs Dejvis brojao do 50 poena, u Madridu Nedović i Musa upisali po 30 poena, Kendrik Nan postigao koš za pobedu protiv Virtusa.

Fenerbahče je deklasirao Albu u Istanbulu (103:68). Utakmica za pamćenje. Postavljen je novi rekord u Evroligi sa najviše postignutih poena jednog igrača na utakmici. Najdžel Hejs Dejvis je meč završio sa 50 poena, šutirao je 9 od 11 za dva, dok je za tri poena šutirao 9 od 16, iza njega je bio Motli sa 18 poena uz pet skokova. Sterling Braun je za Albu postigao 17 poena i uhvatio četiri lopte.

Real slavio u Madridu protiv Zvezde (101:94). Musa i Nedović su postigli po 30 poena, dok je drugi najefikasniji u španskom klubu bio Hezonja sa 20 poena i pet skokova. Iza Nedovića je bio Adam Hanga koji je meč završio sa 22 poena, šest skokova i sedam asistencija.

Panatenaikos slavio u Bolonji (79:81). Kostas Slukas je bio najefikasniji na utakmici sa 20 poena i četiri skoka, Kendrik Nan je upisao 16 poena, pet skokova i isto toliko asistencija. Šangelija je za Virtus postigao 19 poena i obezbedio je četiri skoka, dok je Belineli meč završio sa 17 poena.