Obradović: Ledej? Nisam ga video!

Foto: Sportal

Partizan sutra od 20:30 dočekuje Olimpijakos, a Željko Obradović se, osim utakmice, dotakao i činjenice da još uvek nije poznat status Zeka Ledeja, iako se najavljivalo da bi od ove nedelje trebalo da bude u trenažnom procesu i da bude na raspolaganju za meč sa crveno-belima iz Pireja.

Svi su zdravi. Zek nije na treningu, nisam ga ni ja video. Obavešten je da je trebalo da dođe na trening juče ujutru. Mislim da je imao probleme sa letovima. Da vam kažem, to je posao ljudi iz kluba, ja se bavim ovim što imam – ukratko je objasnio Obradović.

Partizan je trenutno na deobi 10. mesta  sa Olimpijom, Valensijom i Efesom, a više pravo na kiks ne postoji bez obzira na protivnika.

Imamo iskustvo utakmice koju smo igrali u prvom delu pre dosta vremena, ali ona bi trebalo da nam pomogne da znamo kako da igramo protiv njih. Ekipa koja je napravljena za najveće domete, imaju kvalitet i igru koja je prepoznatljiva otkako je Jorgos Barcokas tamo. Očekuje nas posao, da čitamo njihovu odbranu. Biće dosta preuzimanja, biće dosta protoka lopte u napadu. Oni su tim koji igra veoma strpljivo i dosta toga se odigra u samoj završnici napada. Kada to govorim, mislim na izuzetnu realizaciju u poslednje tri-četiri sekunde napada. To znači da ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Tu negde leži ključ utakmice – objasnio je šef stručnog štaba crno-belih.